Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, Belediye Meclis üyeleri Zeki Ersoy, Fikret Altunkaya ile birlikte Ankara ve İstanbul'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Mart ayı içinde planlanan ziyarette önce CHP Genel Merkezi ziyareti gerçekleştirildi. Kemalpaşa heyeti Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'da yer aldı.
CHP Genel Merkezi ziyaretinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir belediyesi, Ankara CHP İl Başkanlığı, Ankara İYİ Parti İl Başkanlığı, İstanbul CHP İl Başkanlığı, Sarıyer Belediye Başkanlığı ziyaretleri gerçekleştirdi. Bunun yanında Daire başkanlıkları, çeşitli kurum ve STK başkanları ziyaret edildi.
Ziyaret sonrası Artvin'e dönen Kemalpaşa heyeti, bu ziyaretler sonrası Kemalpaşa için ihtiyaç duyulan bazı makine ve ekipman sözü aldı.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ziyaretlerle ilgili yaptığı açıkamada; " Biliyorsunuz, bir yılı aşkındır pandemi nedeniyle bir çok işlerimizi, ziyaretlerimizi erteledik, gerçekleştiremedik. Bu nedenle hedeflediğimiz bazı işlerimizi ötelemek zorunda kaldık. CHP İlçe Başkanımız Taner Çakır ve Belediye meclis üyelerimiz Zeki Ersoy, Fikret Altunkaya ile birlikte Mart ayı içinde İstanbul Ankara ziyaretleri gerçekleştirdik. Çok faydalı, verimli bir ziyaret oldu.
Bu ziyaretlerimiz neticesinde Kemalpaşa belediyemizin ihtiyacı olan 3 milyonluk makine ve ekipman sözü aldık. Ziyaret ettiğimiz gerek belediye başkanları, gerek il başkanları, daire başkanları, Ankara İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimiz bizlere yakın ilgi gösterdiler. Hepsine buradan gönülden teşekkür ediyorum.
Son olarak Kemalpaşa ilçesi coronavirüs vakalarında şu ana kadar çok az vaka ile haberlere konu oldu. Ancak bu bizi rehavete götürmesin. Kimse rehavete kapılmasın. Arada tek tük de olsa vaka görülüyor.
Yeni virüs mütant virüsten söz ediliyor. Bu virüs çok hızlı yayılması nedeniyle sağlık uzmanları sürekli uyarmakta. Bakın Türkiye genelinde günlük vaka 32 bini aştı. Bu hiç hayra alamet bir şey değil. Her zaman olduğu gibi üç basit kurala dikkat edelim. Hijyen- maske - mesafe. Birbirimizi uyaralım. Aynı hassasiyetle mücadelemize devam edelim. Kemalpaşa'ya, Kemalpaşa halkına hizmet etmek bizim için büyük onurdur."dedi.

Ardanuç Belediye Başkan Adayı Netleşti Ardanuç Belediye Başkan Adayı Netleşti

Editör: Haber Merkezi