Köylere hizmet götürme birliğinin Nisan ayı toplantısı Ardanuç Kaymakamı Ahmet SalihPoçanoğlu’nunbaşkanlığında, kaymakamlık salonunda yapıldı.
Toplantıya Ardanuç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, AKP il Genel meclis üyesi Güvener Temel, CHP Artvin İl genel meclis üyesi Talip Işık, ArdanuçMuhtarlar derneği Başkanı Elyesa Uygun ve köy muhtarları katıldı.
Yatırım planları üzerinde görüş alışverişinde bulunulacağıve köy muhtarlarının taleplerinin alınacağı planlanan toplantıda Muhtar encümenlerinin de seçimi yapıldı. Ardanuç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoglu toplantıyı açarak, adayları tanımak için adaylara söz verdi.
Geçen dönemdede muhtar encümenliği yapan Ahmet Pehlevan, Muhammet yasal ve Bu dönemde aday olan Erol Demir,Dede Bekir Dinçer ve Tamer kara kendilerini tanıttılar. Oy verme işlemine geçildi. Oy verme işlemleri bittikten sonra, toplantıya devam edildi. Ardanuç Muhtarlar Derneği Başkanı Elyesa Uygun Söz alarak geçmiş döneme dair yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunarak Ardanuç Kaymakamlığında yeni yıla ilişkin taleplerini dile getirdi. Toplantıya katılan Diğer muhtarlarda kendi köyleriyle ilgili sorunları aktarıp,taleplerini dile getirdiler. Toplantı sonrasında Ardanuç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlugerekli notları aldıklarını ve talepleri aciliyetönceliği olanlara ödeneklerin oluşmasıyla muhtarların sorunlarının çözümleri için çalışacaklarını belirtti.
Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, Yeni dönemde görev alacak Aday Muhtarlardan Dede Bekir Dinçer ve Tamer Kayanın seçildiğini açıkladı.Geçmiş dönemde görev alan muhtar encümenlerine teşekkür ederek yeni seçilen muhtar encümenlerine başarılar diledi.
Fatma Sarayoğlu

“Yazık etmeyin zaman kaybetmeyelim” “Yazık etmeyin zaman kaybetmeyelim”

Editör: Haber Merkezi