Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor" Çiftçiyi İyice Bitirmeye Çalışıyor"


29 Ekim cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhuriyetin 98.yılının anısına Ardanuç Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü tarafından Ardanuç Kaymakamlık voleybol turnuvası Düzenlendi.
Turnuva boyunca Ardanuç halkı, kapalı spor salonunda turnuvaya katılan takımlarını desteklediler. Turnuvada mücadele veren takımlar tüm maçlarda centilmenlik gösterdi. Maçlarda sıkıntı yaşanmadı ve coşkunun doruklara çıktığı anlar yaşandı.1 Kasım gecesi saat 18.00 de 3’üncü ve 4’üncülük için Altındiş İnşaatla Gevhernik mücadele etti.Maçı Altundiş inşaat alarak 3’üncü olurken 4’üncü de Gevhernik voleybol takımı oldu.
Finalde sahaya çıkan Ardanuç Devlet hastanesi ve Doğugis Harita mühendislik bürosu arasında çetin bir mücadele geçti. Maç seyirciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Maçı Doğugis harita mühendislik kazanarak 1’incilik kupasını alırken, ikincilik ise Ardanuç devlet hastanesinin oldu.
Kupalar Ardanuç kaymakamı, İlce jandarma komutanı, ilçe Emniyet Müdürü ve Ardanuç Devlet hastanesi başhekim tarafından verildi.
Ecem Aslan

Editör: Haber Merkezi