” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind ” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind


Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesinin kütüphane açılış töreni düzenlendi
Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesinin kütüphane açılış törenine ve program kapsamında gerçekleştirilen Orman Haftası etkinliklerine katıldı.
Program 21-26 Mart tarihlerinde kutlanan Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleşti.
Program kapsamında ilk olarak Lisenin Kütüphane açılışı töreni gerçekleştirildi. Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz kütüphane hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.
Hopa TSO Başkanı Sn. Akyürek kütüphaneye Oda olarak katkı sunmak istediklerini, ihtiyaç duyulan kitap olması durumunda destek olacaklarını ifade etti.
Heyet ardından Orman Haftası münasebetiyle öğrenciler ile birlikte okul bahçesinde fidan dikme töreni gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen programa Kemalpaşa Kaymakamı Deniz Yıldırım, Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Adem Cengiz, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Kemalpaşa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Taner Çakır ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi. Aydın Tatar katıldı.

Editör: Haber Merkezi