CHP İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan ve İş insanı Fatih İrmiş, 14. Dönem CHP Artvin Milletvekili Naci Budak’ı ziyaret ederek siyasi tecrübelerini dinlediler.

Ankara’daki evinde ziyaretçilerini ağırlayan Budak, Kendisini ziyaret eden konuklarına teşekkür ederek  Siyasi tecrübelerini ve fikirlerini paylaştı.

Ziyareti değerlendiren CHP İl Başkanı Yusuf Orhan Atan “CHP 14. Dönem Artvin Milletvekili kıymetli büyüğümüz Sayın Naci Budak’ı Borçka Belediye Başkanımız Ercan Orhan ve Fatih İrmiş ile ziyaret ettik.  Sayın Budak Gerçekten çok değerli bir siyasetçi. Bize edindiği tecrübelerini, bilgilerini aktardı. Onu ziyaret etmek bizim için de büyük bir mutluluk oldu.  Kendisine sağlıklı bir yaşam diliyoruz” dedi.

Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı

Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’da duygularını dile getirerek, “Asırlık çınarımız, 14. Dönem CHP Artvin Milletvekilimiz Sayın Naci Budak’ı Ankara’daki evinde ziyaret ettik. O’nu yakinen tanımış olmaktan onur duydum. Kısa zaman içinde bize çok önemli bilgiler paylaştı. Artvin’e selamlarını gönderdi. Kendisine sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum” dedi

Ayşe Yılmaz

Editör: Haber Masası