Dağcılık Spor Kulübü ve iş insanı Hürrem Şahna'nın organizasyonuyla 15 arazi aracından oluşan ekip Aros Yaylasına çıktı.
Yusufeli’nde Kar yağışını eğlenceye çeviren off-road tutkunları, 2 bin 300 rakımlı Aros Yaylasında kara doydular.
Cuma günü itibariyle etkili olan kar yağışı sonrasında köy ve yayla yolları karla kaplandı. Hafta sonunu fırsat bilen off-road tutkunları kar safari etkinliği düzenledi. Yusufeli Off-Road Kulübü ve Yusufeli Dağcılık Spor Kulübü ve iş insanı Hürrem Şahna'nın organizasyonunda 15 arazi aracından oluşan 40 kişilik ekip ilçeye bağlı Kılıçkaya köyünün, 2 bin 300 rakımlı Aros Yaylasına çıktı.
kar kalınlığının yaklaşık 1 metreyi geçtiği Aros Yaylasına gidebilmek için Safari tutkunları zor yolları aştı. Bazı araçlar yolda kalırken, insan gücü ve off-road donanımlı araçlarından bulunan çekme aparatı yardımıyla kara saplandığı yerden çıkartılar.
Kardan kapanan yayla yollarında ilerleyen macera tutkunları, o anları ise havadan görüntüledi. Yusufeli off-road Kulübü başkanı Hasan Akan, "15 araç 40 kişilik ekiple hafa sonumuzu bu şekilde değerlendirdik. Bazı araçlar yolda kaldı, iterek çekerek kurtardık. Eğlenceli vakit geçirdik, güzel bir pazar günü oldu" açıklamasında bulundu.
Fatma Sarayoğlu

Emekli Emsal Gül” Üniversitede Torunum Okuyor Ve Çocuk Aç Geziyor Be, Daha Ne Diyeyim.” Emekli Emsal Gül” Üniversitede Torunum Okuyor Ve Çocuk Aç Geziyor Be, Daha Ne Diyeyim.”

Editör: Haber Merkezi