Kariyer günleri dolayısıyla Murgul Ortaokulunu ziyarete gelen Murgul İlçe Entegre Hastanesi Başhekimi Dr. Serkan Aydın, hemşire Saniye Mert ve acil tıp teknisyeni Selda Çelikarslan, okulun 7. ve 8. sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek meslek tanıtımı yaptılar.

Sağlık personelleri, doktorluk, hemşirelik ve 112 acil tıp konularında deneyimlerini paylaşarak mesleklerinin incelikleri hakkında öğrencilere bilgi verdiler.

b497babf-36ca-4a79-bdbf-dfca8d02c34d

Öğrencilerin merak ettikleri soruları sordukları programda, 112 acil yeleğini giymek isteyen öğrencilerin görüntüleri keyifli anlar yaşattı.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimize motivasyon noktasında bizlere desteklerini esirgemeyen ve kıymetli saatlerini bizimle paylaşan başhekim Dr. Serkan Aydın'a ve beraberindeki sağlık personeline teşekkür ederiz.” denildi.

Murgul'da seçimler sona erdi Murgul'da seçimler sona erdi

bde5bfd2-b6ef-4473-82c8-4317519c4b79