Samsun'un Çarşamba ilçesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Sezonu Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği"ne ev sahipliği yapacak.

Çarşamba Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilecek Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği, 5-10 Haziran tarihlerinde Çarşambaspor Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek. Turnuvaya 40 takım, 600 sporcunun katılması bekleniyor.

Adalet Bakanı Tunç, KKTC İçişleri Bakanı Oğuz ile görüştü Adalet Bakanı Tunç, KKTC İçişleri Bakanı Oğuz ile görüştü

Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçelerinde her türlü spor branşına ev sahipliği yapmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını vurgulayarak, "Uzman antrenör kadromuzla her branşta sporcular yetiştiriyor, bu sayede uluslararası turnuvalarda bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara altyapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde sezonun son finali, Çarşamba'mızın ev sahipliğinde yapılıyor. Müsabakalara tüm sporseverlerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak: aa