Şavşat, sonbahar renkleriyle doğal fotoğraf stüdyosuna dönüştü Şavşat, sonbahar renkleriyle doğal fotoğraf stüdyosuna dönüştü

İlçede girilmedik, eli sıkılmadık esnaf bırakmayan Arif Ataman'a mobilya imalatçısı vatandaş mevcut tüm vekillerin beş yılda bir kendilerine geldiğini hatta beş yıl boyunca hiç görmediklerini dile getirerek Bağımsız Aday Arif Ataman'ın Broşürünü iş yerine asarak kararını şimdiden verdiğini ilan etti. 

ARİF ATAMAN (2)

Şavşatlı esnafın yaptığı davranış karşısında oldukça duygulanan Arif Ataman, "Siyaset yapmıyorum. Ben sadece ve sadece Artvinli vatandaşlarımızın yaşadıklarına tanıklık ediyorum o kadar. Artvin eski günlerini özlüyor ve arıyor. Benim derdim doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek ve Artvin’in ihtiyaç duyduğu çözülemeyen sorunların çözülmesinde önderlik etmektir. Duyarlı esnafımızın seçimler öncesi beklenti ve taleplerini dinlerken iş yerine benim fotoğrafımın bulunduğu broşürü asması beni fazlasıyla memnun etti. Şavşatlı vatandaşlarımızın inanılmaz destek ve teveccühü ile karşılaştım" diye konuştu.

ARİF ATAMAN (3)

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası