Ankara’da ikamet eden, 1989/1994 yılları arasında Şavşat Belediye Başkanlığı yapan Altan Kayaoğlu hayata gözlerini yumdu. Altan Kayaoğlu’nun vefat haberi Şavşat’ta ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük üzüntüye neden oldu. Üzüntüsünü dile getiren birçok isim baş sağlı mesajı yayınlandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Şavşat İlçe Örgütü, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar sosyal medya üzerinden Kayaoğlu için paylaşım yaptı.
Milletvekili Bayraktutanüzüntüsünü şu sözlerle ifade etti: “Acımız büyük. Çok kıymetli bir değerimizi daha yitirdik. Şavşat’ın efsane belediye başkanı, değerli büyüğümüz Altan Kayaoğlu’nun vefat haberini derin üzüntüyle öğrendim. Kayaoğlu Ailesinin acısını yürekten paylaşıyor, Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Artvin’imizin, Şavşat’ımızın başı sağ olsun.”
“Acımız büyük”diyenCHP İl Başkanı Ahmet Biber ise;“Çok sevdiğim ve Saygı duyduğum değerli ağabeyim Altan Kayaoğlu'nu yitirdik. Acımız büyük, değerli ağabeyimiz Altan Kayaoğlu 1987 Genel seçimlerinde Artvin 2. Sıra SHP'den Milletvekili adayımız, yine 1989-1994 arası Artvin Şavşat ilçesi Belediye Başkanlığı yaptı. Bu dönemde bende SHP İl başkanı olarak beraber çalıştık, Şavşat'a hizmet etmek ve bir şeyler yapmak için yoğun çaba harcadı. Halkçı bir kişiydi. Allah rahmet eylesin. Kayaoğlu ailesinin acısını yürekten paylaşıyor, yengemize, Zafer beye, tüm aileye, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Toprağı bol, mekanı cennet olsun.Işıklar içinde uyusun değerli Ağabeyim. Seni Unutmayacağız.” ifadelerine yer verdi.
Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar da başsağlığı mesajı yayınlayarak;“1989-1994 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapmış olan mevkidaşım Sayın Altan Kayaoğlu’na Allah’tan rahmet; ailesine, dost ve akrabalarına başsağlığı dilerim.” dedi.
İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı da bir paylaşım gerçekleştirdi; “1989/1994 1 dönem Şavşat Belediye Başkanı Altan Kayaoğlu Ankara’da vefat etmiştir. Yönetim Kurulu olarak Merhuma Allah’ tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz” şeklinde mesaj yayınladı.
Songül Şişman

İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu İbrahim Eksilmez’in Konuğu Oldu

Editör: Haber Merkezi