Fırınlarda hijyen denetimi ve gramaj kontrolü Fırınlarda hijyen denetimi ve gramaj kontrolü

Şavşat’ın Taşköprü İlçesinde 19 Nisan Salı Günü sabah saatlerinde yangın meydana geldi.
Şavşat’ın Taşköprü Köyü Cami Mahallesinde çıkan yangında 6 konut ve 3 samanlık hasar gördü. Yangına Şavşat Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD koordinesindeki ekipler müdahale etti.
Sabahın erken saatlerinde Şavşat’a bağlı Taşköprü Köyü Cami Mahallesinde yangın çıktı.
Yangın ihbarı ile birlikte olay yerine ulaşan Şavşat Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD koordinesindeki ekipler yangına hızla müdahale etti. İlk tespitlere göre 1 vatandaş hayatını kaybetmiş, 1 vatandaştan ise haber alınmadığı bilgisi edinildi. Yangında 6 konut ve 3 samanlıkta hasar meydana geldi. 1 vatandaşı arama çalışmaları devam ediyor.
Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, bilgi almak ve çalışmaları yerinde incelemek için Taşköprü köyünü ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Nihat Acar: "Sabahın ilk saatlerinde belediyemiz İtfaiye Amirliğine ihbarın ulaşması ile ekiplerimiz olay yerine hızla intikal ettiler ve çalışmalara başladılar. Ne yazık ki 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 1 vatandaşımıza ise henüz ulaşılamadı. Yangında hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. Şavşat Belediyesi olarak yaraların sarılması için elimizden geleni yapacağız. Tüm köyümüze başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi