Kente özgü ürünleri yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunan marka ürünler mağazasına bir yenisi eklendi. Artvin Merkez Marka Ürünler Mağazası 15 Ağustos Salı günü Gazi Ortaokulu altında hizmete girdi.

Artvin Marka Ürünler Mağazasında; Şehre özgü logo ve tasarımlarla ahşap oymacılığı, tekstil ve takı işlemeciliğinden elde edilen hediyelik eşyaların yanı sıra halk eğitimi merkezlerinde üretilen, ilin kültürünü ve sanatını yansıtan hediyelik eşyaların satışa sunuluyor.

TEMA Vakfı Panel Düzenleyecek TEMA Vakfı Panel Düzenleyecek

artvin mark ağ15 (5)

İnşaatı tamamlanan Artvin Marka Mağazalarını ziyaret eden Vali Doruk, Artvin’in tarihi, kültürü, ekonomisi, istihdamı nı bir arada barındırdığına dikkat çekerek “Önceden karar verdiğimiz bir şey değildi, Artvin bize böyle çalışmaları dayattı güzel de oldu. Bazen el atarsınız  uymayabiliyor ama Artvin’in bu güzel coğrafyası bize fırsat verdi. Biz de bu hizmeti yapmış olduk. Bu hizmetleri yaparken herkesten aldığımız destekler var. Biz burayı mağaza olarak açmıyoruz Artvin’in tarihi , kültürü, ekonomisi, istihdamı var. Hepsi bir arada sergi gibi. Bu yüzden Artvin’in görünüşü en güzel yerine oturtalım dedik. Burayı kurarken de şehre bir estetik kazandırsın istedik. İnşallah Artvin’in geleceği açısından bu tür örneklerin çoğalarak artması gayesindeyiz. Burasını kültür koridoru gibi düşündük.”diye konuştu.

artvin mark ağ15 (1)

Yapımı tamamlanan Artvin marka Mağazasının hizmet binasını, Artvin Valisi Yılmaz Doruk'un yanı sıra Artvin il ve ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Haber: Çiğdem ARSLAN

artvin mark ağ15 (3)

artvin mark ağ15 (2)

Editör: Editör Masası