Kahramanmaraş’ta 6 şubatta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından bölgeden tahliye edilen vatandaşlar çeşitli illere yerleştirildi.

Bu kapsamda Artvin’e gelerek buradaki yurtlara yerleştirilen vatandaşlar depremin izlerini silmeye çalışıyor.

Taksiciler hakkında şikayetler bitmiyor Taksiciler hakkında şikayetler bitmiyor

Valiliğin desteği ile Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi(ŞÖNİM) koordinasyonunda gönüllü kuruluşlar ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Artvin’de yaşayan depremzede kadınların kadınlar günü kutlandı.

Depremzede kadınların da yanında olan Artvin ŞÖNİM yetkilileri etkinlik le ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem sonrası ilimize gelen kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü unutmadık. Günlerini kutlayarak tebessüm etmelerini istedik. Artvin Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Koordinasyonunda gönüllü kuruluşlar ve kişilerin yanı sıra Artvin Valiliği’nin de desteğiyle hazırladığımız hediye paketlerimizde kadınlar için gerekli olabilecek hijyen ve kişisel bakım malzemelerine yer verdik.Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor; eşitlik, özgürlük ve huzur dolu bir yaşam sürmelerini diliyoruz. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederiz.”

Editör: Haber Masası