Vali Yılmaz Doruk, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik ve Ardanuç Kaymakamı Mehmet Çelik başkanlığında yapılan toplantıda muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya gelinerek talepleri dinledi.

Ardanuç Kaymakamlığı toplantı salonunda vatandaşlar ile yapılan toplantıya Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, kurum ve kuruluşların müdürleri, STK ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

sorun tespitt2

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Yılmaz Doruk, katılımcılardan ilçenin sorunlarını şeffaf bir şekilde anlatmalarını söyleyerek problemlerin çözümü için not aldıklarını ifade etti.

Seçimlerden önce kendisine gelen talepleri resmi olarak almak için bu toplantıların yapıldığını aktaran AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, “Seçimlerden önce esnafımızla, bazı köylerdeki vatandaşlarımızla bir araya geldik. Biz bu şehre hizmet etmeye geldik. Seçimden sonra bize görev tebliğ ettiniz. Biz de bu görev doğrultusunda Ardanuç’a geldik. Burada yapacağımız çalışmaları planlı programlı başlatmak için bu toplantıyı yapıyoruz. Diğer ilçelerde toplantımızı gerçekleştirdik. Tarım ağırlıklı olduğu için Ardanuç ve Şavşat’ta toplantılarımızı en son yapalım istedik. Meteoroloji uyarısı nedeniyle Şavşat toplantımızı ileri tarihe erteledik.” dedi.

“Yazık etmeyin zaman kaybetmeyelim” “Yazık etmeyin zaman kaybetmeyelim”

sorun tespitt3

Artvin nüfusuna kayıtlı 170 bin vatandaşı hesaba katarak yatırımlar ve hizmetler yapacağını dile getiren Çelik, “Bu toplantı siyasi toplantı değil. Sorunları bütün çıplaklığı ile ortaya koymak amacıyla yapılıyor. Sorunlar neyse içinizden geldiği gibi konuşalım.” diye konuştu.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: Editör Masası