“Şoför esnaf kardeşlerimiz için projelerimizi hep beraber hayata geçireceğiz”
40 yılı aşkın bir süredir Kemalpaşa’da şoför esnaflığı yapan Turgut Dalkılıç, adaylığını duyurmasının ardından esnaf ziyaretlerine başlayarak yapacağı hizmetleri açıklamaya başladı.
Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Turgut Dalkılıç, Esnaf ziyaretleri esnasında Hopa ve Kemalpaşa ilçeleri için neler yapacaklarını anlattı. Ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceğini belirten Dalkılıç “yapmamız gereken şeyler ortada bunun için şart birlik olmaktan geçer. Şoför esnaf kardeşlerimiz için projelerimizi hep beraber hayata geçireceğiz. Sonunda kazanan Hopa ve Kemalpaşa şoför esnafları, hizmeti alacak vatandaşımız olacak” şeklinde konuştu.
Esnaf ziyaretlerine ilk olarak Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile başlayan Turgut Dalkılıç ve ekibi, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, ve Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamlarında ziyaret etti.
Makam ziyaretlerinin ardından oda bünyesinde olan taksi duraklarını ziyaret eden heyet buradan Hopa esnaf kefalet kooperatifi başkanı Osman Küçükali'ye ziyaret gerçekleştirdi. Halk evlerini de unutmayan heyet, Hopa ve Kemalpaşa ilçeleri için neler yapacaklarını açıkladı.
Siyasi parti ilçe temsilciliklerini de ziyaret eden Dalkılıç ve yönetimi, Memleket Partisi, Yeniden Refah Partisi Saadet Partisi ve İYİ Parti ziyaretleri gerçekleştirdi.
Esnafların sorunları ve çözümleri için neler yapılabileceği hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak ziyaretlerini gerçekleştiren heyet, ziyaretleri hakkında şunları aktardı:
“Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Turgut Dalkılıç ve ekibi olarak bugün Hopa'da Motorlu taşıyıcılar kooperatifini ziyaret ettik. Motorlu taşıyıcılar kooperatif başkanı Celil Yıldırım ve ekibiyle karşılıklı yapmış olduğumuz sohbette şoför esnafımızın kamyonetçi esnafımızın sorunlarını ve çözümleri için neler yapılabileceğini karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Devamında şoför esnafımızın can damarları olan Sanayi Sitesi ziyaretinde bulunduk Hopa Küçük Sanayi sitesi Başkanı Yaşar Uzuner'i sanayideki yönetimi yerinde ziyaret ederek Sanayi esnafının ve sanayiye gelen şoför esnafının yaşadığı sorunları farklı bir pencereden incelemeye çalıştık. Günün sonunda Hopa şehir içi taşımacılığının belkemiği olan Hopa şehir içi dolmuşçularını Sanayi sitesinin hemen yanı başında bulunan duraklarında ziyaret ederek şehir içi şoför esnafımızın ve şehir içi taşımacılığının dünden bugüne ve geleceğe taşımak için neler yapılacağının ayrıntılı bir şekilde konuşma imkânımız oldu.”
Cumartesi günü saat 13.00'da Hopa Atatürkçü Düşünce Derneğinin yaptığı basın açıklamasına Dalkılıç ve çalışma arkadaşları, yönetim kurulu adayları ile katıldı. Dalkılıç burada Samsun'daki Atatürk anıtına yapılan saygısızlığı Hopa'dan protesto etti.
Kadir Yılmaz

Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Netleşti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Netleşti

Editör: Haber Merkezi