AK Parti Artvin Milletvekilliği adaylığı için gerekli belgeleri il başkanı Fatih Tahtalı’ya teslim eden Erdoğan, parti binasında basın açıklamasında bulundu.

Erdoğan, “Pandemi ile başlayan kriz sonrası, dünya inanılmaz zor bir süreçten geçiyor.Her ülke kendi konumunu güçlendirmek için var gücüyle çalışıyor.Geldiğimiz şu anki noktada,Cumhurbaşkanımızın önderliğinde,Türkiye tüm dünya halkları içerisinde konum ve pozisyonunu güçlendirmiştir. Daha da güçlendirecektir. 20 yıllık Ak Parti iktidarında altyapı projelerinden, Savunma sanayisine, sağlık reformundan, Doğalgaz keşiflerine,Ayasofya’nın ibadete açılmasından, Kılık kıyafet serbestliğine kadar, yüzlerce icraatta bulunulmuştur. Bu icraatın devam etmesi, sendelememesi ve ayakta kalması elzemdir. Bu sebeple, tecrübesi, bilgisi ve çalışma aşkı olanın elini taşın altına koyma zamanı” dedi.

600cffa2-6acd-475f-adf9-3a7a4b79c056

Hasan Gökdemir adaylığını açıkladı  Hasan Gökdemir adaylığını açıkladı 

Özgeçmişinden de bahseden Erdoğan şunları söyledi:

“Artvinliyim, Maden Mühendisliği alanında Doçentlik unvanına sahip Profesörlüğü gelmiş bir akademisyendim. İskenderun Teknik Üniversitesinin kuruluşunda görev almış, Genel Sekreterlik yapmış bir idareciydim. Ülkemin yurtdışı Madencilik faaliyetlerini yürütme adına kurulmuş olan MTAIC (MTA Uluslararası Madencilik A.Ş) kurucu Genel Müdürü ve Yönetim kurulu üyeliği yapmıştım. 1935 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş ülkemin en güzide kurumu Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştum. Şimdi üzerimizdeki tüm görev gömleklerini çıkartıp kamudaki görevlerimden istifa edip, yekpare bir ben olarak hizmet için yeni bir başlangıç vakti. Ülkem için, Artvin için, Partim için güzel hayallerim, fikirlerim, görüşlerim var.”

Editör: Haber Masası