Ahmet Onur Satır ve Barış Soner’in alıp revize ettiği Valen’s işletmesi açıldı.
Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İlimizde eğlence ve yiyecek sektöründe hizmet verecek “Valen’s” işletmesinin açılış merasimine katıldı.
Ahmet Onur Satır ve Barış Soner tarafından, Çarşı Mahallesi 19 Mayıs Caddesinde, hizmete açılan Valen’s işletmesinin açılış programına: Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Hopalı İş İnsanı Nedim Koyuncu ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Elçin, açılışta yaptığı konuşmada; “İki arkadaş bir araya gelerek burada var olan işletmeyi devralıp onu revize edip daha da güzelleştirerek yeni bir isim altında hizmete açıyorlar. Valen's güçlü demekmiş onun için işletme logosunda Artvin'in simgesi olan boğayı kullanmışlar. Umarım verecekleri hizmetten tüketicilerimiz de memnun kalır. Bu kriz döneminde etmiş oldukları masrafı çıkararak para kazanırlar. Artvin içinde bu tür mekanlar misafir ağırlamak için dinlenmek için güzel oluyor diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi müteşebbislere de Allah güç kuvvet versin çok zor bir dönemde açılış gerçekleştirdiler. Ama Türkiye'de 1 sene normalse 2 sene zor dönem oluyor. Onun için ben işletme sahiplerine bol kazançlar diler, hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Zaman zaman ziyaret etmeyi de unutmayalım diyorum…” ifadelerini kullandı.
ABBB

Borçka Belediye Başkan Adayı Netleşti Borçka Belediye Başkan Adayı Netleşti

Editör: Haber Merkezi