Yeniden Refah Partisi Hopa İlçe Başkanı Resul Durmuş, AK Parti’nin ziyareti sonrası gündeme gelen ittifak kurma teklifini reddederek seçime tek başına gireceğini açıklayan Genel Başkan Fatih Erbakan’ın kararının doğru olduğunu ifade etti.

CHP seçim startı verdi CHP seçim startı verdi

Yeniden Refah Partisi Hopa İlçe Başkanı Resul Durmuş, partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması ve AK Partinin ittifak teklifini değerlendirdi.

Durmuş yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 10 gün öncesinde eski Başbakan Binali Yıldırımın ziyareti sonrası gündeme gelen ittifak kurma teklifi için çeşitli şartlarımız vardı. Genel başkanımız yaptığı değerlendirmeler bugün yaptığı açıklamada yola tek başına devam edeceğini açıkladı. Hopa ilçemiz sol kesimin ağır olduğu bir yer ama bizim seçmenimiz sağ sol olarak bakmıyor. Parti olarak bakmıyor projelere bakıyor. Türkiye’ye kazandırılacak bir lider olarak görüyorlar. Seçmenimizin yüzde 80’ine ulaştık. Ulaştığımız seçmenler partimize olumlu bakıyor. Genel başkanımızın böyle bir karar almasını biz de doğru buluyoruz” dedi.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Fatih Erbakan yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti: “Yeniden Refah Partimiz yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yetkili kurullarımız ve teşkilatlarımızla gerçekleştirmiş olduğumuz son derece kapsamlı istişareler sonucunda milletvekili seçimlerine herhangi bir ittifaka dahil olmadan müstakil olarak gitme kararı aldık. Milletimiz Yeniden Milli Görüşü ve Yeniden Refahı özlemektedir. 100 günlük planlarımız hazır. Allah rızası için çalışacak kadrolarımız hazır. Yeniden iktidara gelecek ve bu milletin yüzünü Yeniden Refahla güldüreceğiz inşallah."

Editör: Haber Masası