Mahalleye Bir Kadın Eli Değecek Diye Yola Çıktım Mahalleye Bir Kadın Eli Değecek Diye Yola Çıktım


Şiviloğlu alana indi ve Hopa-Kemalpaşa esnafına ziyaret gerçekleştirdi.
Hopa – Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesinde, adaylar çalışmalarına hız veriyor.
Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Hopa Şoförler Odası Başkanı İsrafil Kotil, Hopa Esnaf Kredi Kooperatifi Başkan Vekili İbrahim Korkmaz, Hopa Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Azaklı ve Hopa Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret eden Yavuz Şiviloğlu, arkasından Hopa’da bulunan siyasi partilerle görüşmelerde bulundu.
Hopa-Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Yavuz Şiviloğlu ekibiyle birlikte; Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Sol Parti ve Memleket Partisi Hopa İlçe Başkanlarını makamlarında ziyaret etti.
Şiviloğlu, Kurum ve siyasi parti ziyaretlerinin ardından esnaf gezilerine başladı. İlk olarak Hopa’nın İnönü Caddesi esnafına ziyaret gerçekleştirdi. İnönü Caddesi’ndeki esnafla fikir alışverişinde bulunan Şiviloğlu, esnaf gezisi programına Hopa İş Merkezi, Turan Altuntaş İş Merkezi, Kars Caddesi, Camii Meydanı, Sundura Mahallesi ve Kemalpaşa esnafını ziyaret etti.
Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren başkan adayı Yavuz Şiviloğlu: “Sen, ben yok; biz varız, esnafımız var diyerek çıktığımız bu yolda, yönetim kurulu adayı arkadaşlarımla birlikte Hopa ve Kemalpaşa esnafımıza daha iyi hizmet edebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnafımızın sorunlarını, dertlerini biliyoruz; çünkü esnafın içinden geliyoruz, tanıyoruz. Belediyeler, STK’ler ve siyasi parti temsilcileriyle görüştük. Onlarla da esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduk. 19 Şubat’ta esnafımızın takdiriyle göreve geldikten sonra da istişare toplantılarımıza hem esnafımızla hem de kurumlarla devam edeceğiz. Umuyorum ki, 19 Şubat’ta kazanan Hopa ve Kemalpaşa esnafı olacak” şeklinde konuştu.
İbrahim Eksilmez

Editör: Haber Merkezi