Evlenecek olan çiftlerin genellikle düğün yapmayı tercih ettiği yaz mevsiminin gelmesiyle, mobilyacılarda da hareketlilik başladı.

Evini kuracak olan çiçeği burnunda çiftler, beyaz eşya, mobilya, ev dekorasyonu ürünleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak için mobilyacıların yolunu tutuyor.

mobilya (5)

Elektronik eşyalar başta olmak üzere her kalemde gelen zamlar, vatandaşı zorlasa da, mobilyacılarda tüm bütçelere uygun ürünler bulunuyor.

Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi. Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi.

Borçka’da mobilya ürünleri satan İsmail Yıldırım, her müşterinin tercihine ve zevkine göre eşya satışı olduğunu söyledi.

mobilya (6)

Evini baştan aşağı dizmek isteyen vatandaşların en az 100 bin lirayı gözden çıkarması gerektiğini aktaran Yıldırım, “Alt orta üst segment ürünlerimiz var. Müşterimizin tercihine göre 100 bin ile 250 bin lira fiyatla arasında ev kurulabiliyor. Sadece bizim sektörde değil her sektörde aşırı fiyat artışı olduğu için vatandaş bundan çok etkilendi. Genellikle uygun fiyatlı olan mobilyalar tercih ediliyor. Lüks diyebileceğimiz ürünler artık kolay kolay alınamıyor.” dedi.

mobilya (3)

Salon mutfak ve yatak odası takımları fiyatlarından bahseden Yıldırım, “Beyaz eşya almak isteyen çiftin 40 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ankastre setinin en uygunu 40-50 bin lirayı buluyor. Salon takımı dediğimiz koltuk takımı, yemek masası ve konsolun bulunduğu setlerimizde 40 bin ile 100 bin arasında fiyat değişkenliği oluyor. Alınan ürünün kalitesine göre fiyat artışı oluyor. Yatak odasında ise yatak baza dolap dahil 30 ile 100 bin lira fiyat aralığımız var. Almak isteyen müşterilerimize beklememelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü fiyatlar her an artıyor. Kampanyalarımız var. 50 bin lirayı geçen alışverişlerde yüzde 10 düğün indirimi yapıyoruz. Ayrıca indirimli ürünlerimiz oluyor. Kamu çalışanlarına 12 aya kadar taksit satışımız var. Banka üzerinden 36 aya kadar taksit yapma şansımız da var.” diye konuştu.

mobilya (4)

Yıldırım, bu sezon en çok tercih edilen ürünlerin ahşap modellerin olduğunu da ifade etti.

mobilya (2)

Geçen yıla oranla fiyatlar yüzde yüz oranında artış gösterdiğini kaydeden Yıldırım, “Bizim geçen yıl önden mobilyasını alan henüz teslim etmediğimiz 30’un üstünde düğün müşterimiz de var. Sezon açıldı işlerimiz gayet iyi. Artvin genelinde ve çevre illere sevkiyatımız var. Türkiye’nin her yerine de ulaşım hizmeti sunuyoruz. Piyasaya göre biz İstikbal gurubu olarak hem kaliteli, hem servis hizmeti olan, hem de servis hizmetimiz mevcut. ” ifadelerini kullandı.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası