Bilgehan Erdem Gençlere Seslendi Bilgehan Erdem Gençlere Seslendi

Belediye Başkanı Ercan Orhan, kendisinden akülü engelli aracı talebinde bulunan Ümit Alev’le sohbet etti. Başkan Orhan, Alev’in babası ile geçmişte sınıf arkadaşı olduğu tesadüfüyle karşılaştı.

Yaşanılan bu tesadüfün ardından Başkan Orhan yıllardır görüşmediği sınıf arkadaşı Hüseyin Alev ile yeniden bağlantı kurmaya başladı.

Tesadüfün nasıl yaşandığını anlatan Başkan Orhan “Borçka Acarlar Meslek Yüksekokulu'nda okuyan engelli öğrencimiz Ümit Alev'e akülü bir engelli aracı hediye etmek benim için çok önemli bir anı oldu. Bu güzel hikayenin başlangıcı, tesadüf eseri babasının adının sorulmasıyla oldu. Babasının adının Hüseyin Alev olduğu ortaya çıktı ve o yıllarda hangi sınıfta okuduğumuz soruldu. Bu sorular sayesinde yıllar önce aynı sınıfta okuduğumuz ve uzun yıllardır hiç karşılaşmadığımız arkadaşımla tekrar buluşma fırsatı yakaladım. Bu güzel tesadüf sayesinde Ümit'in de hayatına dokunmuş olduk.

Bu hikaye, bir engelli öğrenciye verilen desteğin ne kadar önemli olduğunu vurgularken, aynı zamanda insanların hayatının nasıl beklenmedik şekillerde birbirine bağlandığını ve ne kadar ilginç olabileceğini de gösteriyor. Bu tür tesadüfler, insanların birbirleriyle yeniden bağlantı kurmasını sağlamanın yanı sıra, hayatın ne kadar etkileyici olabileceğini de gösterir. Bu nedenle, Ümit'e verdiğimiz destek ve hediye ettiğimiz engelli aracı benim için çok anlamlı ve önemli bir anı oldu.”dedi.

Ayşe Yılmaz

Editör: Haber Masası