Borçka Spor Kulübü Başkanı Hasan Özışık, 17 Eylül Saat 17.00’da Borçka ve Köyleri Turizm Geliştirme ve Dayanışma Kooperatifinde Olağanüstü Kongre gerçekleşeceğini ve tüm üyelerin davetli olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak

5253 sayılı kanun kapsamında Spor Kulüplerinin dernek statüsünden çıkartılarak Gençlik ve Spor Bakanlığına devredildiğini söyleyen Özışık, kongrenin amacından şu sözlerle bahsetti “26 Nisan 2022 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren, Spor Kulüpleri ve Federasyon Kanununa istinaden daha önce 5253 sayılı kanun kapsamında kurulmuş olan Spor Kulüpleri, dernek statüsünden çıkarılarak Spor Kulüpleri Tüzel kişiliği şeklinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmiştir. Bu vesile ile Borçka Spor Kulübü de bu kapsam dahiline alınmıştır. 2023-2024 sezonu başlamadan önce tüzük ve kurumsal değişiklikleri tartışmak, yeni yönetim kurulları oluşturmak amacıyla olağanüstü kongre gerçekleştirilecektir. Tüm üyelerimiz davetlidir” dedi.

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: GÜLŞEN MAKAR