12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 3. etabı yapıldı 12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 3. etabı yapıldı

TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Artvin Hopaspor, kendi sahasında seyircisiz oynadığı maçta konut ettiği Talasgücü Belediyespor’u 3-0 yendi.
Galibiyet hasreti ile 2 teknik direktör ve 1 başkan değiştiren Artvin Hopaspor, ligin 14. Hafta karşılaşmasında şeytanın bacağını Ahmet Can Özer ve Niyazi Çolak’ın golleri ile kırdı.
12. hafta karşılaşmasında maç sırasında hakem hatalarından çıkan kavga sonrası TFF tarafından 5 maç kendi evinde seyircisiz oynama ve 140 bin lira para cezasına çarptırılan Artvin Hopaspor, seyircisiz çıktığı ilk maçtan galip ayrıldı.
Mor beyazlı takım ilk yarı 43. dakikada Ahmet Can Özer ve ikinci yarıda 58. dakikada Niyazi Çolak ve 90+4’üncü dakikada Batuhan Kurt’un rakip takımın ağlarını havalandırması ile galibiyet hasretini sonlandırdı.
Yağmurlu havada 90 dakika boyunca mücadelesini sürdüren Artvin Hopaspor, devre arası öncesi evinde oynadığı son maçta yüzleri güldürdü.

Haftalar sonra gelen galibiyet1-1

Maç detayları
İlk 11’i açıklayan Artvin Hopaspor, maç öncesi sahada ısınan ve ilk 11’de yer alan Ramazan Özkabak, sakatlanarak kadro dışı oldu. Özkabak’ın yerine Mehmet Aytemiz getirildi. 
Cafer Aydın teknik direktörlüğünde maça hazırlanan mor beyazlı takımın ilk 11’i şöyle:
Yusuf Alkan
Murat Ulusoy
Ahmetcan Özer
Niyazi Çolak
Batuhan Kurt
Mehmet Aytemiz
Caner Solmaz
Sercan Uslu
Ömercan Öndaş
Halil Emre Yiğit
Yusuf Atasoy

Dakika 45+2: Yusuf Atasoy
Dakika 76: Ömercan Öndaş sarı kart aldı
Emine OCAKÇI

Editör: EMİNE OCAKÇI