Ardanuç’ta Şubat ayında yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde aday olan Erdem Sarıçiçek, kendisini desteklemediği için Belediye Başkanı Yıldırım Demir’e gönül koydu.

Herkesin birbirini tanıdığı mütevazı ilçede küslük olmaz diyen Başkan Yıldırım, araya dostlarını koyarak küslüğü sonlandırmak istese de Sarıçiçek buna pek yanaşmadı.

Esnaf ziyaretlerine devam ediyor Esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Bir süredir araları soğuk olan Yıldırım ve Sarıçiçek, Cumhuriyet Halk Partisi Ardanuç ilçe kongresinde küslüğe son verdi.

Kongrede kürsüye çıkarak Ardanuç Belediyesi’nin yaptığı icraatları övgüyle anlatan Sarıçiçek, barışmak için yeşil ışık yaktı.

kongre barışma (1)

Daha sonra kürsüye çıkarak söz alan Başkan Yıldırım, işi tatlıya bağladı.

Yıldırım konuşmasında, “Ben konuşmamı ikiye bölmüştüm. Bir belediye çalışmaları bir de önümüzdeki dönemde neler yapacağımı anlatacaktım. Ama Erdem ağabeyi benim yerime belediye icraatlarını anlattı. Erdem ağabeyi en son girdiği Esnaf ve Sanatkarları Odası seçiminde kendisine destek olmadım. Yeni seçilen arkadaştan yana gönlüm vardı. Bir buçuk yıldır benimle konuşmuyordu. Hatta araya birilerini koydum elini öpeyim barışalım diye. Artvin Belediye Başkanımız Demirhan Elçin eski dostudur bizi barıştır dedim, olmaz dedi barışmadı. Şimdi kürsüye çıkınca beni yere serecek dedim tersini yaptı, ders verdi. Elinden öpüyorum, teşekkür ediyorum. Büyüklük böyle bir şey.” dedi.

Kongre sonrasında Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in girişimleri ile Yıldırım ve Sarıçiçek sarılarak küslüklerine son verdi.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: Editör Masası