Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Ardanuç Belediye Başkan adayı Emrah Yılmaz ve yönetimi Merkez mahallesini ziyaret etti.Ardanuç için önemli projeler hazırladıklarını söyleyen Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Yılmaz, ziyarette bulunduğumuz yerlerde hemşehrilerimizin gösterdiği yakın ilgi bizleri son derece memnun ediyor. Mahallelerimizin çözüme kavuşmayı bekleyen sorunlarını biliyorum. Halkımızla istişarelerde bulunarak mahallelerimizin eksiklerinin giderilmesi için yapılacak çalışmalara dair görüşmeler yapıyoruz. 31 Mart'ta halkımız tarafından yetki verildiği takdirde güçlü iktidar, güçlü Ardanuç için yapmayı planladığımız hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz. Ardanuç her şeyin en güzeline layık bir ilçemiz, bizlerde bu güzel ilçeye her şeyin en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.Ü

Emekli Emsal Gül” Üniversitede Torunum Okuyor Ve Çocuk Aç Geziyor Be, Daha Ne Diyeyim.” Emekli Emsal Gül” Üniversitede Torunum Okuyor Ve Çocuk Aç Geziyor Be, Daha Ne Diyeyim.”

AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Yılmaz, esnaf ziyaretleri sırasında çeşitli işletmeleri dolaşarak esnaflarla bir araya geldi. Ardanuç'ta esnaflık yapan vatandaşları ziyaret eden Yılmaz ziyaret sırasında, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Esnafın beklenti ve taleplerini dikkate alarak, "Her gönüle dokunabilmek için çıktığımız bu yolda, hazırız ve kararlıyız" ifadelerini kullandı.Ardanuç esnafı da ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, Yılmaz'ın samimi yaklaşımını ve projelerini takdir ettiklerini belirttiler.

Ardanuç’un hak ettiği yere gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Yılmaz, “ Ardanuç’a partimiz ve devletimiz olarak hizmet getireceğiz. İnşallah sizlerin desteğiyle Ardanuç’a yakışacak güzel hizmetler yapacağız  “Bize güç veren, gücümüze güç katan, destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Editör: Editör Masası