10 Kasım Atatürk’ü Anma yarışmasının 12’ncisi düzenleniyor
Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi şubesi on bir yıldır düzenlediği 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri yarışmasını bu yıl da düzenliyor. Atatürkçü düşünce sistemini kavratmak, benimsetmek ve yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenler 11 Kasım Perşembe Günü ödüllerini alacak. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki şartnameye göre hazırladıkları eserleri 8 Kasım 2021 Pazartesi gününe kadar ADD Arhavi Şube’sine teslim edecekler. Konu hakkında açıklama düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi şubesi yarışma hakkında şu bilgilendirmede bulundu: “Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi şubemiz 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Atatürk sevgisini, idealizmini benimsetmek ve yaygınlaştırmak amacıyla on ikinci kez yarışma düzenlemiştir. Yarışmamız ilkokul öğrencileri arasında resim; ortaokul öğrencileri arasında şiir, lise ve üniversite öğrencileri arasında kompozisyon ya da özgün video dalında olacaktır.
Pandemi nedeniyle Ankara’ya götüremeyeceğimiz öğrencilerimize ödüllerimiz 11 Kasım Perşembe Günü Saat:13:30’da Nikah Salonu’nda verilecektir.
Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki şartnameye göre hazırladıkları eserleri 8 Kasım 2021 Pazartesi gününe kadar ADD Arhavi Şube’mize, ya da okullarına teslim etmeleri gerekmektedir.
Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize önemle duyurulur. Sevgi ve saygılarımızla. Yönetim Kurulu” Kompozisyon, Özgün Video Yarışması Şartnamesi (Lise Ve Yüksek Okul Öğrencileri) Kompozisyon - Özgün Video Yarışma Konusu : “Ulusal ekonominin temeli tarımdır, ziraattır.” M.K:Atatürk (1.11.1923)
Atatürk’ün bu sözünün kompozisyon ya da özgün video ile anlatılması, ifade edilmesi.
Yarışmada kullanılacak Yazı Türü: Düşünce yazılarından, makale, fıkra , deneme türlerinden biri ile ya da Özgün video ile işlenmesi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi’nin Şiir Yarışması Şartnamesi (Ortaokul Öğrencileri)
Şiir Yarışması Konusu :
“Ulusal ekonominin temeli tarımdır, ziraattır.” M.K:Atatürk (1.11.1923)
Atatürk’ün bu sözünün şiir ile anlatılması, anlamlandırılması.
Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi’nin Resim Yarışması Şartnamesi (İlkokul Öğrencileri)
Resim Yarışma Konusu :
“Ulusal ekonominin temeli tarımdır, ziraattır.” M.K:Atatürk (1.11.1923)
Atatürk’ün bu sözünün resim ile ifade edilmesi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi şubesi

Editör: Haber Merkezi