A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi

Artvin’i “ Anadolu Yıldızlar Liginde” temsil eden Trabzonspor Borçka Futbol Okulu’ndan 2009 grubu katılım gösterdi.

Trabzonspor Borçka Futbol Okulu kurucusu Osman Genç düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi hakkında açıklamada bulundu. Trabzonspor Futbol Okulu olarak Artvin’i en iyi şekilde temsil etmek ve çocukların geleceğine köprü olmak için çalışmalarına devam edeceklerini dile getirerek “ Katıldığımız bu ligde ellerinden gelen gayreti göstererek Artvin’imizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışan oyuncu kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

Trabzonspor Borçka Futbol Okulu olarak Artvin’imizi her platformda en iyi şekilde temsil etmeye ve çocuklarımızın geleceğine köprü olmaya, hayallerine giden yolda çocuklarımız ile yolculuk yapmaya devam edeceğiz. Daha güçlü yarınlar İçin hep birlikte yan yana olacağız.  

Bu turnuva  ile bizlere destek olan Borçka Kaymakamımız Sayın Hakan Contarlı’ya, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Demirkıran’a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Sayın Latif Yılmaztürk’e, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Memiş Türk’e, Borçka Maradit Köyü Muhtarı Sayın Şerafettin Kahraman’a, Borçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Personeli Recep Subaş’a, etkinliğe katılan oyuncularımızın ailelerine Trabzonspor Borçka Futbol Okulu ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: Editör Masası