TFF 3. Lig’de mücadele eden Artvin Hopaspor, yeni sezon için hazırlıklara başladı.

Bu kapsamda yönetim kurulu görev dağılımı yapılan kulüpte, yönetim kurulu üyesi Rıfat Acar ile İdari İşler Müdürlüğüne devam kararı alındı.

Kulüp Başkan Vekili Göksel Cihan nezaretinde sözleşme imzalayan Acar, Artvin Gazeteleri Muhabirine, Artvin Hopaspor ile yola devam etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Acar, yaptığı açıklamada, “3 yıldır Artvin Hopaspor Kulübünde görev yapıyorum. Görevi yönetim kendi arasında yaptığı oylama sonucunda tamamı benim bu göreve devam etme kararı aldı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşacak Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşacak

Kulüpteki idari işlerin tamamını yaptığını aktaran Acar, “Maça çıkmadan önce akreditasyon işleri, arkadaşların para trafiği ya da bazı sıkıntıları oluyor onlar ile ilgileniyorum. Evraklardaki tek yetkili benim. Maç gününden önce güvenlik toplantıları ve maç sırasında TFF’nin verdiği yetki doğrultusunda o görevi icra ediyoruz. Bu işte ücret talebimiz yok gönüllü olarak çalışıyoruz. Artvin Hopaspor bizim için bir sevda.” diye konuştu.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası