Yeni sezon transferlerini hız kesmeden sürdüren mor beyazlı takım 3 sezondur forma terleten Baran Topaloğlu ile yeniden anlaştı.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Artvin Hopaspor Kulübü, 2023-2024 sezonunda formasını terletecek olan oyuncularını itina ile seçiyor.

Kulüp, yıldız oyuncu transferlerini sürdürürken bir yandan da Artvinli olan oyuncuları da bünyesinde tutmayı ihmal etmiyor.

Artvinin evladı ağ12 (1)

Orta saha ve forvet hattını transferleri ile güçlendiren kulüp, savunma hattında Baran Topaloğlu’nu tutarak bu sezon daha az topu kalesinde görmeyi hedefliyor.

Kulüp  Başkanı Lütfü Kolçak ve Sportif Direktör Orhan Gümüşkaya eşliğinde sözleşme imzalayan Topaloğlu, 1 yıl daha mor beyazlı formayı giyecek.

İmzaları attıktan sonra Artvin Gazeteleri muhabirine özel açıklamalarda bulunan Topaloğlu, “Şehrimin takımında olmaktan gurur duyuyorum. Gönül verdiğimiz renklerin formasını giymek de ayrı mutluluk verici. Bizim takım olarak hedefimiz her zaman şampiyonluk oldu. İnşallah bu yıl şampiyon olacağız.” dedi.

Trabzonspor’a Transfer Trabzonspor’a Transfer

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası