Gülşen MAKAR

Özellikle son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle üst sıralara adını yazdıran Artvin Hopaspor, ligdeki yükselişini sürdürmek istiyor.

hopaspor4

Playoff maçlarına çıkarak 2’nci lige yükselmeyi hedefleyen Artvin Hopaspor gurubun lideri 68 Aksaray Belediye Spor ile yarın Hopa şehir stadında karşı karşıya gelecek.

hopaspor3

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi

Antrenmanlarını tamamlayarak maça hazır olan Artvin Hopaspor, sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyor.

Takımın hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Osman Özdemir, şampiyonluk için mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Zorlu maça çıkacak olan kadronun hazır olduğunu vurgulayan Özdemir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Antrenmanlarımız gayet iyi geçti. Kadro olarak da hazır sayılırız. Karşımızda ligin lideri müthiş bir istatistiğe sahip bir takımla oynayacağız. Şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi. Onların hedefi kadar bizim de hedeflerimiz var. Biz de play-off’un içerisinde kalmak istiyoruz. Özellikle içeride oynadığımız maçları kayıpsız atlatacağız. Zor bir maç olacak ama iyi bir maç olacak. Seyredenlerin taraftarların zevk alarak izleyeceğini düşünüyorum. Zor bir süreç bizim için zaten bir hafta içerisinde üç maç oynayacağız. Bundan sonra hafta arasında Muş ile oynayacağız hafta sonu da Antalya’ya gideceğiz. Bu bir haftalık sürecin ilk ayağı Aksaray maçı inşallah bunu da başarırız.”

hopaspor2

Taraftarın takım için ayrı güç olduğuna vurgu yapan Özdemir, zorlu maçta taraftarın desteğini hissetmek istediklerini vurgulayarak, herkesi stada davet etti.

Editör: Editör Masası