"Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun" "Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun"

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Artvin Milletvekili Adayı Uğur Bayraktutan ve Oğuz Kurdoğlu, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Tüm ilçeleri gezerek vatandaşla buluşan adaylar köyleri de ihmal etmiyor. Vatandaşın talep ve şikayetlerini not alan adaylar, 14 Mayıs seçimlerinden sonra her şeyin daha güzel olacağını ifade ediyor.

Vatandaşa daha güzel yarınlar vadeden Bayraktutan, “Bugün Hopa’da sokak sokak gezdik. Tokalaşmadığımız insan eli kalmadı. Onların sorunlarını dileyip, çözümlerimizi anlattık. Önümüzdeki seçim sıradan bir seçim değil. Parti meselesi hiç değil. Bu seçim vatan meselesi. 4 dönem Artvin için hizmet ettim. Vatandaş artık bize gelin diyor. Biz de onlara söz veriyoruz Artvin’e bahar gelecek” dedi.

Kurdoğolu ise Artvin’in doğasına göz dikenlerin karşısında olmaya her zaman devam edeceğini kaydederek, “Bu şehrin bakir doğasını bozmak isteyenler var. Birkaç şirket buraya gelip 10 yılda her yeri talan edip gidecek. Vatandaşı göçe zorlayacaklar. Biz bunun karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.  

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası