CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, partisinin seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan genel seçim nedeniyle partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçede bulunan 16 köy ve 7 mahallede gidilmedik yer ulaşılmadık insan bırakmayan CHP Hopa ilçe Başkanlığı faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Bu Seçimin sadece siyasi partilerin seçimi olmayacağına dikkat çeken Aydemir yaptığı açıklamada, “Seçim sürecinin başladığı ilk günden itibaren çalışma programımız Cumhuriyet Halk Partisi Hopa İlçe Başkanlığı tarafından saat saat, dakika dakika işletilmeye başladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıklamasından sonra ve 28’inci dönem milletvekili aday adaylarının isimleri netleştikten sonra CHP Hopa İlçe Başkanlığı olarak kadın kolları ve gençlik kollarımızla beraber; köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek tutmadık el dokunmadık gönül bırakmayana kadar çalışıyoruz. 16 köy ve 7 mahalleden oluşan ilçemizde 15 köyümüzde çalışmaları tamamladık 6 mahallede de çalışmalarımızı tamamladık.” dedi.

Çalışmalarında vatandaştan yoğun ilgi gördüklerini ve halkın artık değişim istediğini gözlemlediğini kaydeden Aydemir, “Halkın ekonomik buhranın hat safhaya ulaştığını ve geçim sıkıntısı yaşadıklarını gördük. Bu ülkeyi çağdaş ekonomik uygarlık düzeyine çıkaracak, insanların geçim sıkıntısını bir nebze olsun giderecek, yaralarına bir nebze olsun merhem saracak partinin CHP olduğunu biz vatandaşlarımıza anlattık. Karşılığında da çok güzel taleplerin ve duyguların olduğunu gördük. Biz de CHP Hopa İlçe örgütü olarak diyoruz ki; bu seçim sadece siyasi partilerin seçimi olmayacak. Bu seçim ekonominin çöktüğü, doların 23’leri gördüğü, insanların artık geçim sıkıntısı yaşadığı; bu seçim hak hukuk ve adaletin sorgulanacağı, bu seçim Cumhuriyetin ikinci yüzyılının taşlanacağı bir seçim olacak. İnanın ki bu seçim değerli Hopalıların, en önde yürüyen kadınların ve gençlerin zaferi olacak.” diye konuştu.

Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası