UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak

Artvin genelinde bulunan futbol okulları Artvin’de yaşayan SMA Tip-1 hastası Deniz Günay bebek için Arhavi’de futbol turnuvası düzenledi. Arhavi İlçe Stadı’nda bir araya gelen Artvin Çaykur Rizespor Futbol Okulu, Borçka Trabzonspor Futbol Okulu, Hopa Trabzonspor Futbol Okulu ve Arhavi Çaykur Rizespor Futbol Okulunun sporcuları Deniz Günay için başlatılan yardım kampanyasına destek oldu.

deniz bebek futbol ey02 (3)

Arhavi’de düzenlenen turnuvaya Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve Arhavi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkaya katılım göstererek düzenlenen etkinlik hakkında bilgi verdi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, dayanışma içerisinde Deniz bebeğe yardımcı olacaklarını belirterek  “SMA hastası deniz oğlumuzun kurtuluşu için birer damla su damlatacağız. İnşallah bu zor hastalıktan kurtaracağız. Sadece Deniz değil tüm Türkiye’de birçok SMA hastası var. Hepsine el atmak zorundayız, hepsine yardımcı olmak zorundayız. Bu birlikteliğimizin, dayanışmayı yaptığımız sürece bizler Deniz'i kurtarmış olacağız” ifadelerine yer verdi.

deniz bebek futbol ey02 (2)

Arhavi’de düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan öğrenciler ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yardım kampanyasına destekte bulundu.

Arhavi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkaya “SMA hastası Deniz bebek için düzenlediğimiz kampanya inşallah yararlı olacaktır. Bu tür etkinlikleri devam ettirmek dileği ile...” dedi.

Haber: Çiğdem ARSLAN

deniz bebek futbol ey02 (4)deniz bebek futbol ey02 (1)deniz bebek futbol ey02 (5)

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN