SMA Tip-1 kas hastası tanısı konulan 20 aylık Deniz bebeğin tedavisinde kullanılacak olan parayı toplamak için yürütülen yardım kampanyasına Artvinli kadınlar sessiz kalmadı. Deniz için mutfağa giren kadınlar yaptıkları yiyecekleri kermeste satarak geliri tedavi için açılan valilik onaylı banka hesabına gönderdiler.

deniz için seferberlik ey15 (2)

“Kent meydanı şehrimizin kalbi olacak” “Kent meydanı şehrimizin kalbi olacak”

Kermeste satış yaparak kampanyaya destek veren Tuba Yapar, Deniz Günay için burada olduklarını ifade ederek “Onun biran önce sağlığına kavuşması için destek olmak istiyoruz. Bu sebeple bugün burada kermes açtık. Sabah 9'da başladık ve çok güzel ilerliyor, harika gidiyoruz. Deniz bebek için akşama kadar buradayız.

Deniz yavrumuzun annesi Tuğba ve babası Serkan benim çok yakın arkadaşlarım ikisini de çok seviyorum. Deniz’ciğimin hastalığını ilk duyduğumuzda inanılmaz üzüldük. Hiç inanamadık böyle bir duruma. Canı gönülden bu yola baş koyduk. Sonuna kadar da devam edeceğiz. Yakın arkadaşlarımı topladım ve kermes yapalım dedik. Kermes düzenlenmeye bir hafta içerisinde karar verdik. Sağ olsunlar bütün Artvinlilerde cani gönülden yiyecekleri getirdi. Börek, tatlı, baklava, yaş pasta, salata, kurabiye vb. birçok çeşit yiyecek hanımlarımızın el emekleriyle yapıldı. Şu anda kermesimizde satışa sunuyoruz. 2 tane yaş pastamız var. Yaş pastalarımızı açık artırmaya koyduk. Bugün onları satacağız inşallah. Herkesin emeğine sağlık diyorum.” dedi.

Haber: Emine OCAKÇI

deniz için seferberlik ey15 (1)

Editör: Editör Masası