Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

Kent Meydanının, vatandaşların ferah bir ortamda vakit geçirebileceği geniş açık alanlara sahip olacağını, vatandaşların sosyalleşebileceği oturma alanlarının bulunacağını, konforlu banklar ve oturma birimleri ile donatılacağını, yeşil alanlar ve özenli düzenlenecek peyzaj çalışmalarıyla meydana canlılık katacağını ifade eden Kocatepe, vatandaşların mutluluğu ve huzurunun her zaman için önceliği olduğunu söyledi. 
Kocatepe, “Artvin’imiz Kent Meydanı’na kavuşacak. Valilik önündeki alanı, vatandaşlarımızın sosyalleşebileceği geniş ve ferah kent meydanı haline dönüştürüyoruz.” dedi.
“Türkiye’de Artvin’den başka kent meydanı olmayan il olduğunu zannetmiyorum.”diyen Kocatepe, şunları kaydetti:
“Bu ayıbı da Allah nasip ederse 2024 yılı içerisinde bitirilme kaydıyla Valiliğin önündeki o alanı daha da genişletiyoruz. Sağ tarafındaki İl Özel İdaresi binasını ve oradaki ek binaları da kaldırıyoruz. 3 bin metrekareye yakın bir alanda kent meydanı diye adlandırılan ortasında bir anıtı olan, şu anda bir saat kulesi yaptık ama Türk Bayrağının kabarık şeklinde durduğu bir havuz şeklinde de olabilir. 
Etrafında şehir mobilyaları, ailelerin oturup çay içebileceği kafe gibi alanlar, kısaca kent meydanımızı şehrin nefes alacağı bir alan haline getiriyoruz. Kent meydanının altından önünden geçen yolu da bir batçıkla Valiliğin alana girişinden başlamak üzere ilerideki Vakıfbank’ın önüne çıkan yoldan çıkış yapmak şartıyla o alanı komple bir meydan alan haline getiriyoruz.”  

Editör: Editör Masası