Müftü Önal'dan veda ziyareti Müftü Önal'dan veda ziyareti


Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak Murgul Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Mehmet Yıldırım, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Hasan Çavuş’tan devraldı.
Murgul Belediye Başkanlığı’nda yeni dönem resmen başladı. 
Belediye Başkanı seçilen Mehmet Yıldırım ve meclis üyeleri Borçka Adliyesinden mazbatalarını aldı. Mazbata töreninin ardından belediye binasında devir teslim töreni gerçekleşti.
Başkanlık makamında gerçekleşen törende Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş koltuğu yeni Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım’a devretti. 
On yıl boyunca Murgul Belediyesine hizmet veren eski Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Başkan Yıldırım’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Çavuş konuşmasının devamında “Seçimlerde belediye başkanı seçilen Mehmet Yıldırımı tebrik ediyorum. Kendisine bundan sonraki görev süresi boyunca başarılar diliyorum. Bu bir demokrasi yarışı bu bir hizmet yarışı bu bir bayrak değişimi bayrağı devralan arkadaş bayrağı devralmıştır daha fazla hizmet edebilmek için buraya taliptir öyle olacağına da inanıyorum. Bunu da canı gönülden istiyorum sonuçta Mehmet abi belediyeye yabancı birisi değil daha önceden 10 yıl belediye başkanlığı yapmış birisi. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
Mehmet Yıldırım, devir teslim töreninde “Tabi ki bu görev değişikliği ile yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun” diye konuştu. 
2004-2014 yıllarında Murgul Belediye Başkanlığını yapan Mehmet Yıldırım, 2014 yılında Murgul Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Hasan Çavuş’tan on yıllık emanetini geri alarak Murgul Belediyesinin yeni dönemi resmen başladı. 

Editör: Editör Masası