Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Artvin İl Başkanı Ogün Erdem, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Erdem, yayınladığı mesajı ile Türkçülük ve Turancılık ülküsü uğruna canlarını feda edenleri rahmetle andı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Artvin İl Başkanı Ogün Erdem, Türk milliyetçiliğin istiklal ve istikbalin özgüveni olduğuna vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı:

“Türk milliyetçiliği devleti kuran, vatanı kurtaran, milletin tarihsel ve kültürel varlığını şuurla savunan, aynı şekilde milli birlik ve dayanışma hissiyatını felsefi bir derinlikle sahiplenen fikir zenginliğidir. Türk milliyetçiliği, Türk milletinin özü, istiklal ve istikbal iradesinin özgüvenidir.

79 yıl önce Türklüğe kilit vurmaya çalışanlara karşı al bayrakta kan olmayı göze almış gönüller inanmışlığın en muazzam timsali haline gelmiştir.

“Kent meydanı şehrimizin kalbi olacak” “Kent meydanı şehrimizin kalbi olacak”

Davasının onuruyla bezenmiş merhum ve muhterem büyüklerimiz hiçbir çileye, hiçbir işkence ve zulme boyun eğmemişler, inançlarından, irfanla pekişen milliyetçi iradelerinden asla taviz vermemişlerdir. Devletimizin kurucu fikrini tabutluklara hapsetme niyet ve hedefi çok şükür başarılı olamamıştır.

ogün erdem (2)

Bu duygu ve düşüncelerle, Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi başta olmak üzere kuvvet bulduğumuz ruhu ortaya çıkaran, Türk milliyetçiliğinin varlık mücadelesini sürdüren, Türkçülük-Turancılık ülküsünü yaşatan fikir ve dava insanlarını, inandıkları yoldan dönmeyen ve taviz vermeyen kahraman büyüklerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyorum.

3 Mayıs Milliyetçiler Günümüzü kutluyorum.”

Editör: Editör Masası