Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne ulaşmanın onur ve gururunu güzel ilimiz Artvin’de ve tüm Türkiye’de hep birlikte yaşıyor; kahramanlık destanlarıyla dolu tarihimizden aldığımız güç ve azimle Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına birlikte yürümenin sonsuz coşkusunu yüreklerimizde  hissediyoruz.

Kahraman  ecdadımızın İstiklâl Savaşı’nda  vermiş olduğu bağımsızlık mücadelesi ile vatanımıza ve hürriyetimize göz diken düşmanları yurdumuzdan atılmış, ay yıldızlı şanlı bayrağımız göklerde gururla dalgalandırılmıştır. Tek vatan, tek bayrak ve tek millet olarak hür irademizle yaşadığımız topraklarımıza bundan sonra da bizler düşmanların ayak basmasına izin vermeden Türkiye Cumhuriyeti'ni nice yüzyıllar daha yaşatmaya devam edeceğiz.

“Artvin’in Geleceği Doğa Turizmi” “Artvin’in Geleceği Doğa Turizmi”

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahraman Türk Milletinin verdiği emsalsiz bir bağımsızlık mücadelesinin, eşi benzeri görülmemiş vatan sevgisinin ve millet iradesinin ifadesi olarak tarihimizde yerini alan en güzel ve en büyük eser olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. yaşını kutlamanın büyük gururunu yaşıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle yâd ediyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. yılı kutlu olsun.”

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Editör: Editör Masası