Türkiye'de kayak heyecanı bu sezon da en erken Palandöken'de başlayacak Türkiye'de kayak heyecanı bu sezon da en erken Palandöken'de başlayacak

Ebubekir Kanbur yapılacak olan Boğa Güreşleri Festivalleri hakkında bilgi vererek katılımın en yüksek düzeyde olacağını aktardı. 28-29 Nisan Berta Sakalar Köyüve aynı tarih içerisinde Yusufeli Sarıgöl festivali ile ilk festivallerin yapılacağını kaydetti. 5-6 Mayıs da Melo Festivali ve Özmal Festivali, 20-21 Mayıs da Borçka Çğala Festivali, 9-10 Mayıs daBorçka Taraklı Festivallerinin olacağı belirtildi.

Ağustos ayında Yayladüzü Boğacılar Festivalinin yapılacağını ve gününün belli olmadığını dile getiren Kanbur” Haziran ayı içerisin de Kafkasör Festivalimizde olacak nasip olursa. Borçka Yayladüzü Boğacılar olarak festivalimizde nasip olursa yine voleybol turnuvamız ve spor aktivitelerimiz olacak. Biz bunun ilkini yapmıştık geçen yıl çok da güzel, uyumlu olmuştu. Nasip olursa bu yılda yine voleybol turnuvalarımız düzenlenecek. Konserler Sarıgölde var, Berta da konser yok ama Yayladüzü festivalimizde konserimiz en üst düzeyde olacaktır. Hava da güzel olursa katılım yoğun olur” ifadelerine yer verdi.

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası