Vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştular Vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluştular

Yalan söylemeyi beceremeyen dürüst bir milletvekilinin yanına özel sekreter olarak işe giren yalancının üzerine gelişen olayların akılalmaz bir hikayeye dönüştüğü ‘Yalancı Aranıyor’ isimli tiyatro oyunu Artvin’in seyircisiyle buluşacak.
Başrollerini Gökhan Dokur ve S.Salih Mehmetoğlu’nun paylaştığı oyunun yönetmenliğini İstanbul ve Bursa Devlet Tiyatrolarında, özel tiyatrolarda oyuncu ve yönetmen olarak görev almış olan Erdem Tanır üstleniyor.
Tüm hızıyla kolları sıvayarak provalara başlayan 20 kişilik ekip tarafından 2 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de seyircisiyle buluşmaya hazırlanan oyunda; Simge Dokur, Koray Gürbüz, Selinay Karaibrahimoğlu, Derya Bilgin, H.Emrah Yıldız, Halit Arslan, Ebru Çubukçu, Metehan Yurdakul ve Büşra Aydemir yer alacak. 
Artvin seyircisinin tiyatroya ne kadar ihtiyacı olduğunu fark ettiklerini ifade eden Tanır, kentteki tiyatro oyuncularındaki aşkı ile gücü birleştirip daha önceden var olan tiyatroyu tekrardan ayağa kaldırmak için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını aktardı. 
Tanır oyun hakkında yaptığı açıklamada, “Ekibimizdeki tüm oyuncularımız çok istekli ve çok hevesli insanlar. Onlarla önce atölye çalışması yaptık daha sonra oyuna geçtik. Arkadaşlarımız Artvin’de tiyatro sergilemek için çaba sarf etti. Tüm Artvin halkını oyunumuza bekliyoruz. Ayrıca oyuna destek veren herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Oyundan elde edilecek gelirin bir kısmının ekipte bulunan üniversite öğrencisi oyuncularına verilecek olduğunu ifade eden Tanır, Artvin Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan oyuna giriş davetiyelerinin şu yerlerden temin edilebileceğini söyledi: 
“Menekşe Kırtasiye, Pukka Kafe, Okuyan Artvin Kitap Kafe, Serenita Güzellik Merkezi”

Editör: Editör Masası