Emine Ocakçı

Akademik başarılarıyla dikkat çeken Arhavi’den sportif başarılar da gelmeye devam ediyor.

Okul sporları kapsamında Ağrı’da düzenlenen Floor Curling bölge müsabakalarına katılan Arhavi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Hacılar Ortaokulu Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

floor curling 3

Küçükler kategorisinde Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu küçükler kız takımı ve yıldızlar karma takımı olarak; Hacılar Ortaokulu da küçükler karma takımı yıldızlar kız takımı olarak Türkiye finallerine katılacak.

Arhavili öğrenciler Artvin’i 26-31 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak olan Türkiye finallerinde temsil edecek.

Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı

Takımın Antrenörü Berkant Köseoğlu, kazanılan başarının ardından yaptığı açıklamada, “Arhavi’yi Artvin’i Türkiye finallerinde temsil edecek olmak gurur verici. Takımlarımıza güveniyorduk. Bu başarı ile kendimizi bir kere daha kanıtlamış olduk. Türkiye finallerinde de Ankara’dan da eli boş dönmeyeceğimize gönülden inanıyorum. Bu vesileyle öğrencilerimi bir kere daha tebrik ediyorum.” dedi.

foloor curling

Arhavi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu yönetiminden yapılan açıklamada ise öğrencilere Türkiye finallerinde başarı dilenerek şu ifadeler kullanıldı: “Başta Antrenörümüz Berkant Köseoğlu olmak üzere öğrencilerimizden velilerimize, okul idaremizden mülki amirlerimize kadar herkesin emeğinin dokunduğu bu başarı işbirliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Akademik başarının yanında sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerin de ne kadar önemli olduğunu, öğrencilerin başarılarına çok büyük katkısı olduğunu da bir kez daha görmüş olduk. Ankara'da yapılacak olan Türkiye Finallerinde de öğrencilerimize başarılar diliyoruz.”

Editör: Editör Masası