Türkiye Futbol Federasyonu 100. yıl 2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’ın 23. kupası Artvin’de sergilendi.

cimbom kupa1

Galatasaray Artvin Taraftarlar Derneği tarafından Milli İrade Meydanı’nda sergilenen kupayla fotoğraf çektirmek isteyen yüzlerce taraftar alanı doldurdu.

Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı

Türkiye Galatasaray Dernekleri Federasyonu Başkanı aynı zamanda Artvin Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı olan Mahir Alpaslan, Galatasaraylı Artvinlilere kupa heyecanı yaşattıkları için gururlu olduklarını söyledi.

cimbom kupa 7

Galatasaray’ın ilklerin ve enlerin takımı olduğunu dile getiren Alparslan, bu yıl şampiyonlar ligine gidip gurup maçlarından çıkmayı hedeflediklerini aktararak, Türkiye’ye Şampiyonlar Ligi kupasını getirmeyi temenni etti.

Alparslan, “Bizler çok şanslı insanlarız, Galatasaraylılar olarak. Çünkü Türkiye’nin 4 yıldızlı tek takımı rütbesi olan. Avrupa’nın belgeli çifte kupası Galatasaray Müzesinde sergileniyor. Dolayısıyla Şampiyonlar Ligi Kupasını getireceğimize inanıyoruz” dedi.

cimbom kupa 3

UltraAslan Artvin temsilcisi Uğur Coşkun da taraftarla birlikte şampiyonluğu coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşadığını ifade ederek, “Galatasaray kupa takımı. Türkiye’ye ilkleri yaşatmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Daha önce de birçok şampiyonluk kupası, UEFA kupası ve süper kupayı Türkiye'ye getiren Galatasaray.” diye konuştu.

cimbom kupa 6

Burak Ezer de sezon boyunca Artvin Çoruh Üniversitesi UltraAslan Üniversite temsilciliği ile birçok maça gittiklerini dile getirdi.

Kupa ile tek tek fotoğraf çektiren vatandaşlar daha sonra kupa etrafında horon oynayarak şampiyonluğu kutladı.

Öte yandan şampiyonluk kupası Türkiye’nin en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’ye götürülerek burada da fotoğraf çektirildi.

Emine OCAKÇI

cimbom kupa 2

cimbom kupa 5

Editör: Editör Masası