2022-2023 sezon başlangıcından itibaren Artvin Çoruhspor Kulübü Teknik Direktörlük görevini yürüten Mert Başköylü, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kader birlikteliği yaptığı futbolculara başarılar dileyen Başköylü” Hiç kimseye en ufak küskünlük, kırgınlık beslemeden onlarca güzel anı ile geldiğim gibi yüzüm gülerek ayrılıyorum” dedi.

Artvin Çoruhspor Başköylü’ye yeni çalışma hayatında başarılar dileyerek “Teknik Direktör Mert Başköylü Hocamız ile kendi isteği doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Mert Başköylü Hocamıza 3 sezon boyunca kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başköylü konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“2022-2023 sezon başlangıcından itibaren yürüttüğüm Artvin Çoruhspor A.Ş Kulübü Teknik Direktörlük görevinden istifa etmiş bulunmaktayım.

Üç sezon boyunca Artvin Çoruh Spor kulübü için elimden gelen tüm gayreti göstermeye çalıştım bu süreç zarfında bana güvenerek görev veren kulüp yönetimine birlikte görev yaptığım hocalarıma, beni bağrına basan kıymetli Artvin halkına teşekkür ederim.

Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşacak Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşacak

Kader birlikteliği yaptığımız futbolcu kardeşlerime Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.

Hiç kimseye en ufak küskünlük, kırgınlık beslemeden onlarca güzel anı ile geldiğim gibi yüzüm gülerek ayrılıyorum. Ayrılıklarda sevdaya dâhil.”

Bahar Öztürk

Editör: Haber Masası