Artvin’de yıl başında kurulan Çaykur Rizespor Futbol Okulu bünyesinde yetiştirilen 2009-2017 doğumlu çocukları profesyonel takımlara gönderme hedefi ile çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor.

Okulun kurucusu Antrenör Kani Kaynar eşliğinde çalışmaların sürdürüldüğü okulda Çaykur Rizespor Akademisi 2 oyuncuyu lisanslı sporcu olarak bünyesine aldı.

geleceğin futbolcuları ağ22 (3)

Okulun çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kani Kaynar, 5 sporcunun da Çaykur Rizespor Akademisi tarafından takip edildiğini söyledi.

Sporcuların yaşlarının küçük olması nedeniyle eğitimleri Artvin’de sürdürdüklerini ifade eden Kaynar, ilerleyen zamanlarda Çaykur Rizespor’a kazandıracaklarını aktardı.

geleceğin futbolcuları ağ22 (4)

Artvin’de kısa sürede 130 sporcuya ulaşmanın büyük bir başarı olduğuna değinen Kaynar, “Velilerimiz bizi tercih ediyor. İşimizi düzgün yapmaya çalışıyoruz, çocuklara futbolu sevdirmeye çalışıyoruz. Çaykur Rizespor’un da mesafe olarak yakın olması avantajını yaşıyoruz. Artvin’e bir saat mesafe ve profesyonel bir takım. Velilerimiz ve çocuklarımız için de bu önemli. Çaykur Rizespor bizi şunu diyor seçme diye bir şey yok. Yetenekli bulduğunuz kim varsa onu kampa sokabiliyoruz.” dedi.

Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı Galatasaray Manchester United ile berabere kaldı

geleceğin futbolcuları ağ22 (2)

Artvin halkının okula ilgisinin yoğun olduğunu belirten Kaynar açıklamasında şunları da söyledi: “Ben yıllarca futbol oynadım. Artvin halkının futbola ilgili olduğunu biliyordum ama bu kadar talep olacağını düşünmüyordum. Çok büyük ilgi var. Bu yaz okulu değil yılın 12 ayı devam ediyor. Kışın bile bu sayı düşmüyor, istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz.”

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası