UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5. hafta heyecanı yarın yaşanacak

Borçka’da faaliyet gösteren Trabzonspor Futbol Okulu ara vermeden öğrencilerini yaş gruplarına ayırarak eğitimlerine devam ediyor.

Yeni yıldızların ortaya çıkmasında emek sarf eden futbol okulu,  Artvin’in çocuklarını Türk Futboluna kazandırmayı hedefliyor. Osman Genç, yetenekli çocukların kaybolmaması için çaba sarf ettiğini söyledi.

 Çocukların hayallerine yardımcı olmak için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Genç “ Artvin genelinde futbol okulu kelimesini Trabzonspor Borçka Futbol Okulu olarak önce biz getirdik. Akabinde Yusufeli kuruldu daha sonra Artvin’de Trabzonspor kuruldu, Altın Ordu ve Arhavi’de Rizespor kuruldu. Trabzonspor Futbol Okulu olarak Borçka’da yaktığımız bir meşale bugün çok fazla sayıda çocuğun sahalarla buluşmasına vesile oldu. Buradaki ortak gaye bölgemizdeki çocukları Türk futboluna ve oynadıkları futbol okulları takımlarına gitmektir. İnşallah bütün çocuklar hedefine ulaşır tabi bütün çocukların ulaşması zor. Bu noktada yetenekli gördüğümüz ve gelecek vadeden çocukların kaybolmaması adına eğitimler devam ediyor. Artvin için, çocuklar için mücadele edip hayallerine yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Haber: Emine OCAKÇI

Editör: EMİNE OCAKÇI