Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi Yol Çilesinin Bitiş Tarihini Verdi


Sporcuların Kaynaşması Ve Maç Tecrübesi Kazanması Amacıyla Dostluk Maçı Düzenlendi.
Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Takımları arasında dostluk maçı oynandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen; GSB Spor Okulları projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Kursuna devam eden sporcular ile Rize İl Müdürlüğü Hentbol Kursu sporcuları arasında, gençlerin kaynaşması ve maç tecrübesi kazanması amacıyla dostluk maçı düzenlendi. Düzenlenen maçta Artvin Hentbol Takımı Rize’yi 27-15 yendi.
Hentbol takımına antrenörlük yapan Murat Ülker, Spor okullarının liglerdeki takımlara alt yapı imkanı sunduğunu belirterek “Gençlik Spor İl Müdürlüğü olmazsa bu salonlar olmazsa bu imkânlar olmazsa biz antrenörler olmazsak ligde takımlar olmaz yani Gençlik Spor İl Müdürlüğü imkânları ile biz bu oluşumu sağlıyoruz ve üst seviyedeki kulüpleri sporcu yetiştiriyoruz bizim asıl görevimiz de devletimizin bize vermiş olduğu Spor Bakanlığının, Spor Genel müdürlüğü Ve İl Müdürlüğümüzün bize vermiş olduğu imkânlarla çocuklarımızı yetiştirip bu çocuklarımızla birlikte profesyonel ligde kulüplere yönlendiriyoruz ve kulüplerdeki başarıda böyle geliyor” dedi.
Hatice Diler

Editör: Haber Merkezi