A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi

Amasya'da 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Mini Minikler Türkiye Şampiyonası’na Artvin İl Karması olarak katılım sağlayan minikler üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Müsabakalar sonrası açıklamalarda bulunan Hentbol takımı antrenörü Murat Ülker, bu başarıların başlangıcı olduğunu söyledi.

Artvin, hentbolu Türkiye çapında büyük başarılara sahip olmuş bir branş. Yakın zamanda da 2013 ve 2014 doğumlu çocuklarla Amasya ilinde yapılan Mini Mini Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda Artvin il karması olarak katılmış olduğumuz müsabakada Türkiye üçüncüsü oldu kızlarımız, çocuklarımız. Gerçekten onlar emek ve yüreklerini sahaya koydular. Minik elleriyle bize güzel bir başarı sağladılar. Onlarla gurur duyuyoruz. Geleceğin yıldız takımları olacaklar. Biz yıllar önce 2004-2005 doğumlularla Türkiye ikinciliği, Türkiye üçüncülüğü başarılarımız oldu. Şimdi biz bu hedefi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yetiştirdiğimiz bu çocuklarla birlikte inşallah Türkiye’de şampiyon olmak istiyoruz. Yapamadığımız başarıyı bu çocuklarla bir plan çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü üçgeni içinde bu çocuklarla birlikte Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz. Kalıcı başarılara imza atmak istiyoruz.” dedi.

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası