2005 yılından itibaren aktif bir şekilde siyaset hayatında devam eden Hopa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, 2024 yerel seçimlere hazırlandıklarını aktardı. Delege seçimlerinin ardından 19 Ağustos’ta Hopa Ticaret Odası Konferans salonunda kongre yapılacağını söyledi.

Sundura Mahallesi, Orta Hopa, Merkez Kuledibi mahallelerinde sandık kurularak delege seçimlerinin yapıldığını bildirdi. Aydemir konuşmasının devamında “Yönetim kurulu ile yaptığımız toplantı neticesinde genel merkezden gelen yeni genelge ile il, ilçe genel kurultayda bunlarla ilgili yönetim kurulu ile toplantımızı yaptık. Hopa’nın en yoğun olan Sundura Mahallesi, Orta Hopa, Merkez, Kuledibi Mahallelerinde talepler doğrultusunda sandık kurarak delege seçimlerini yaptık. Diğer mahallelerde hem üye sayısının çok olmaması hem de delege talebinin olmaması nedeni ile biz yönetim kurulunda partimizde aktif siyaset yapan çalışanlardan delege seçtik” dedi.

CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu CHP’nin yeni kalesi Hopa oldu

19 Ağustos’ta gerçekleşecek olan ilçe kongresi hakkında bilgi veren Aydemir “Delege seçimlerinden sonra hemen akabinde yönetim kurulu ile tekrar toplanarak 2023 yılında yapılacak ilçe kongrelerinde yönetim kurulumuzun da kararı ile kongreyi 19 Ağustos’ta Hopa Ticaret Odası Konferans Salonunda cumartesi günü yapmayı planladık. Ülkemize, Artvin’imize, Hopa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum buradan rakip adaylarımız çıkacaktır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi çıkarları için çalışan ve genç bir kadrodan oluşan ekip olarak tekrar yapılacak olan ilçe kongresinde adayız burada kişileri baz almıyoruz biz sayın genel başkanımızın da dediği gibi biz bu partinin dava insanları olarak partimizin çıkarları doğrultusunda, partimizin çıtasını daha yükseğe nasıl çıkarırız konusunda çalışma yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası