Hopaspor Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevine başlayan Yusuf Tosunoğlu” Mor Beyaz renkleri her geçen gün sevgiyle özveriyle layık olduğu gökyüzüne taşıyacağım” diyerek açıklama yaptı.
Yusuf Tosunoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
‘’Hopa halkına ve Hopaspor’umuza hayırlı olması temennisi ile bugün itibari ile Hopaspor Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevine başlamış bulunmaktayım. Hopaspor yalnızca bir futbol takımı olmaktan ziyade Hopa’da bir nefes dahi almış olanların, çocukların, gençlerin, kadının, yaş, kimlik, fiziki durum fark etmeksizin herkesin gönülden sevdalandığı bir yaşam biçimidir. Hopaspor gönülden en derinden sahip olduğum sonradan kazanımlarım içerisinde yerinin doldurulamayacağı, hiçbir çıkar gözetmeksizin yalnızca bu memlekete olan asla ödemekle bitmeyecek borcumun en güzel yanı olarak hizmet sırası geldiği anda tereddütsüz bu takımı bu sevdayı layık olduğu yerlere taşımak için öncelikle kendime ve tüm sevgimle memleketimin her bir bireyine taşına ağacına kuşuna söz veriyorum.
Mor Beyaz renkleri her geçen gün sevgiyle özveriyle layık olduğu gökyüzüne taşıyacağımı, öncelikle büyük Hopaspor taraftarına ve Hopa halkına tüm saygılarımla sunarım.’’
Aynur Bağdat

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Editör: Haber Merkezi