Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşacak Beşiktaş, Club Brugge ile karşılaşacak

2021 yılında kurulan ve Artvin Amatör Ligi’nde mücadele eden Murgul Belediye Spor’un talepleri doğrultusunda Murgul ilçe stadındaki eksiklikler dikkate alınarak çalışmalar başlatıldı.

İlçe stadında gün aşırı idmanlar yapan Murgul Belediye Spor ışıklandırma noktasında sıkıntı yaşarken yetkililerin seslerini duyması ile sorunları giderilmeye başlandı.

Işıklandırma sorununun 20 Kasım Pazartesi günü sona ereceğini söyleyen Murgul Belediye Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Kahraman, skorbordun yıl sonuna kadar takılmasının planlandığını belirterek kapalı tribün için projelerin yapıldığını aktardı.

Oğuzhan Kahraman ilçe stadında yapılacak çalışmalar hakkında şu sözleri dile getirdi “İlçe stadımızda ışıklandırma, skorbord ve kapalı tribün eksiği vardı. Murgul'da yıllarca amatör bir takım kurulmadığı için böyle bir talepte bulunulmamış. Biz geçen sene takımımızı kurup Artvin amatör ligine katılım sağladık ve geçen sene antrenmana çıktığımız ilk günden bu yana her zaman bu eksikleri dile getirdik. Bu eksiklerin giderilmesi için mücadele ettik. Bugün bu mücadelenin meyvesini yapacağımız antrenmanlarla lige yansıtarak yiyeceğiz.

kapalı tribün ka (2)

Işıklandırmamız pazartesi günü tamamlanmış olacak skorbord yıl sonuna kadar takılması planlanıyor, kapalı tribünümüz projelendirildi bazı eksikler tamamlanıp en kısa sürede yapılacak inşallah. Murgul yıllarca futbol branşında Artvin'in gözdesi ve önde gelen ilçelerinden olmuştur. Murgul'un insanına layık bir takım ve tribün için çalışmalarımız daima sürecektir. Bu süreçte bize maddi manevi her konuda yardımcı olan Murgul'a hizmet için koşturan Murgul İlçe Kaymakamımız Yunus Tekçe’ye, Murgul İlçe Belediye Başkanımız  Hasan Çavuş’a, AKP Murgul İlçe Başkanımız Ali Erzincan’a, İl Encümenimiz M. Emin Mert’e, Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Memiş Türk’e, projelendirme çalışmaları için İl Özel İdare İnşaat mühendisimiz Murat Yavuz'a ve her zaman en iyisine layık olan Murgul halkına teşekkür ediyoruz.”

Haber:  Emine OCAKÇI

Editör: EMİNE OCAKÇI